Drive 'M

Autobedrijf ’t Jan Scholten Team

Waar zien we dat nog: autobedrijven waar een persoonlijke benadering, alsmede de levering van kwaliteitsproducten en topservice als vanzelfsprekend wordt gezien? Waar grenzeloze passie voor mens en machine samenkomen in showroom en werkplaats? Inderdaad: dit soort uitgesproken bedrijven lijken steeds schaarser te worden. Maar van uitsterven is gelukkig (nog) geen sprake. Autobedrijf ’t Jan Scholten Team uit Almelo is hiervan het levend(ig)e bewijs!

Al sinds 1968 stroomt de loodvrije benzine door de aderen van het JS-Team. Het bedrijf laat zich typeren als een rasechte familieonderneming, waarin oprichter Jan en zijn zoons, Henry en Arjan, een prominente rol spelen. Met de 2e generatie Scholten aan het roer, vormt het vroegere Mazda dealerschap nog immer een rode draad door de warmhartige bedrijfsvoering. Dit dankzij een ruim aanbod op het gebied van occasions van dit merk, maar met name ook vanwege de ongeëvenaarde MX-5 knowhow die al decennialang zo karakteriserend is voor dit bedrijf.

Nergens is uw MX-5 in zulke goede handen als in Almelo. Een signatuur die evengoed van toepassing is op de modellen van Ford-USA en Chevrolet USA. Daarnaast is het JS-Team gespecialiseerd in Dodge Ram Pick-Up’s. Als Certified US Car Dealer en bedreven Mazda Specialist, is er bij ’t Jan Scholten Team altijd wel een auto te vinden die u past. En ook wanneer dat niet het geval is, gaan de heren Scholten graag voor u op zoek (in binnen- én buitenland) naar het specifieke exemplaar waar u al zo lang van droomt. Autoliefde die letterlijk en figuurlijk grensoverschrijdend is…


JS-Team

terug