Drive 'M

Social media - JS-Team

In het verlengde van het brede assortiment van Mazda's, Ford Mustangs, Dodge RAMS en andere Amerikaanse pick-up trucks, grijpt MX-5 Specialist en US CarDealer JS-Team uit Almelo alle kansen aan om haar niche modellen in de spotlights te zetten. Waaronder via social media.

Drive 'M bedenkt, vergaart en selecteert beeldmateriaal (foto's en video's) dat uitstraalt waar JS-Team voor staat: onderscheidend en specialistisch, met een klantgerichte service en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vervolgens koppelen we bijpassende, triggerende teksten aan de geselecteerde content, exclusief bedoeld voor de JS-Team Facebookpagina. Het doel: volgers en fans 'voor het leven' creëren, en deze consistent een stukje mee laten proeven van de unieke belevingswereld die JS-Team heet.

De achterliggende gedachte is even helder als scherpzinnig: ambassadeurs van het bedrijf en de auto's, belanden vroeg of laat in de driver's seat van hun ultieme droomauto. De droomauto uit de showroom van Autobedrijf 't Jan Scholten Team.


Social media JS-Team - Mustang Boss 302

terug