Drive 'M

Tekstschrijver XK180

Uw gespecialiseerde tekstschrijver, gericht op het XK180 segment! Drive 'M creëert beleving en emotie door middel van geschreven teksten. Door deze teksten te koppelen aan fotografie en design wordt de intensiteit van de (merk)beleving geoptimaliseerd, en draagt Drive 'M tevens bij aan de complete branding van een merk, bedrijf, product of persoon


Samenwerking

Belangrijk is echter ook dat elk onderdeel, elk detail wordt verzorgd door een specialist op dat specifieke vlak. Drive 'M werkt daarom nauw samen met vakbekwame professionals, die zaken als fotografie, vormgeving en (web)design tot in de puntjes beheersen. Zo profiteert u van een 'alles onder één dak' principe, zonder daarvoor direct de hoofdprijs te hoeven betalen. Maar mét behoud van de overzichtelijkheid op het project én de kwaliteit van het resultaat.


Specialisme

Gedreven door een sterke passie voor de automotive en de autosport, vindt Drive 'M op dit gebied zijn specialisme. Denk hierbij aan: verslag doen van autoraces, content schrijven voor websites van autobedrijven, brochures voor automerken, of conceptuele teksten voor auto-importeurs. Onder het submenu Diensten vindt u een compleet overzicht van de mogelijkheden.


Kies voor tekstschrijver XK180

Drive 'M biedt de mogelijkheid om beleving over te brengen, door gevoel en emotie om te zetten in woorden. Maar daar blijft het niet bij. Omdat beleving tot stand komt door een totaalbeeld, een perceptie, koppelt Drive 'M woorden aan beelden. Op die manier kunt u zich blijven onderscheiden, en de buitenwereld laten kennismaken met uw unieke identiteit.

Welkom in de wereld van beleving. Welkom bij Drive 'M - Creative Writing & Branding.

Maurice Oonk
Handtekening